De TriLipo technologie combineert twee effectieve technologieën: TriPollar radiofrequentie (RF) en Dynamic Muscle Activation (DMA). De gelijktijdige werking in één handstuk geeft een synergetisch effect van non-invasieve vetverwijdering, lymfedrainage en huidverstrakking.

Radiofrequentie energie met Dynamic Muscle Activation (DMA) werken gelijktijdig in de dermis, hypodermis (vetlaag) en spierlagen. Deze unieke en klinisch bewezen technologie zorgt gelijktijdig voor vetreductie EN huidverstrakking. Geen enkele andere methode kan dit bieden.

Door de TriLipo Radiofrequentie wordt de inhoud van de vetcellen gesplitst in glycerol en vetzuren, waardoor het ‘vloeibare’ vet de vetcellen kan verlaten, precies zoals dat gebeurt bij natuurlijke vetverbranding. Dit worden dan door het lichaam afgevoerd. Tevens zorgt de TriPollar radiofrequentie voor het samentrekken van de collageenvezels waardoor de huid verstrakt wordt. De klant krijgt dus geen losse huid op de plaatsen waar de vetophoping verwijderd is. Kan tevens toegepast worden om verslapte huid op bijvoorbeeld de buik strakker te maken.

Het DMA geeft gelijktijdig pulsen aan de spieren waardoor deze zich tijdens de behandeling afwisselend actief samentrekken en ontspannen. Hierdoor wordt de vetlaag tussen de spieren en de druk met het handstuk  samengeperst, waardoor er nog meer inhoud uit de vetcellen wordt verwijderd. Tevens wordt de bloedsomloop gestimuleerd om het vrijgekomen vet weg te transporteren.

WAT DOET HET MET DE HUID

Vetreductie

Huidverstrakking

Spierstimulatie

Body contouring

Verbetering cellulite

Technologie en apparatuur

De TriLipo technologie kan u terugvinden in deze apparaten: