De Legend Pro+ heeft unieke design elementen die ontwikkeld zijn om veiligheid en comfort van de behandelingen te garanderen voor klant en behandelaar.

Legend Pro+ biedt eindeloze mogelijkheden voor behandelplannen op maat, letterlijk van top tot teen. Van spierstimulatie tot body contouring en huidverstrakking tot huidvernieuwing om aan alle behoeften van elke klant te voldoen. De unieke combinatiebehandeling van micro-elektrodes met TriPollar radiofrequentie en de combinatiebehandeling van TriPollar radiofrequentie met DMA spierstimulatie geven optimale resultaten en maximale klanttevredenheid.

​Van vernieuwing van de bovenste huidlagen, verbetering van de collageensynthese in de diepere dermis, tot verstevigen en verstrakken van de SMAS laag en versteviging van de spierlaag, biedt de

Legend Pro+ de meest complete werkunit van non-invasieve en minimaal invasieve technologieën voor behandelingen op maat voor uw klanten met gepersonaliseerde resultaten.

Meerdere hoog technologische apparaten verenigd in 1 high-tech werkstation.

De technologie achter de Legend Pro+

De Legend Pro heeft 4 handstukken geschikt voor elke zone op het gelaat en lichaam voor zowel gelaat als lichaam. Binnen deze handstukken werken 5 technologieën. Elke technologie heeft zijn eigen specifieke werking, voordelen en kan apart toegepast worden maar ook gecombineerd worden om in synergie met elkaar te werken en elkaar te versterken.

Bij de VoluDerm behandeling gaan micro-elektrodes in de diep-dermis om daar RF pulsen af te geven die zeer gelijkmatige en gecontroleerde kanaaltjes creëren. De ultra dunne elektrodes in combinatie met RF maken de behandeling pijnloos en geven meer volume aan de diep-dermis. Deze technologie stimuleert de natuurlijke productie van hyaluronzuur, collageen en nieuwe cellen.

Meer info

TriFractional RF (T-RF) energie vernieuwt de buitenste epidermale lagen. Deze minimaal invasieve technologie geeft pijnloze oppervlakkige micro-pulsen die het natuurlijke herstelmechanisme van de huid in werking zetten. Beschadigde cellen worden verwijderd en het lichaam produceert nieuwe en gezonde huid.

Meer info

TriPollar is een non-invasieve technologie waarbij gebruik gemaakt wordt van radiofrequentie energie om de dermis te verhitten waardoor de collageenvezels samentrekken. Dit geeft een direct huid verstrakkend effect. Tevens wordt de fibroblastenactiviteit verhoogd wat resulteert in een collageen regeneratie met langdurig resultaat (6 maanden).

Meer info

Dynamic Muscle Activation energie stimuleert de SMAS lag, wat resulteert in een lifting en verstrakking van de gelaatsspieren. DMA verhoogt de lymfedrainage, bloedcirculatie en lymfecirculatie waarmee de huid meer zuurstof krijgt en afvalstoffen kan afvoeren. De SMAS (fibromusculaire) laag is de laag die bij een chirurgische facelift ingekort wordt waardoor de huid strakker zit. Door deze laag met DMA te stimuleren wordt deze laag verstrakt zonder chirurgische ingreep.

Meer info

Radiofrequentie energie met Dynamic Muscle Activation (DMA) werken gelijktijdig in de dermis, hypodermis (vetlaag) en spierlagen. Deze unieke en klinisch bewezen technologie zorgt gelijktijdig voor vetreductie EN huidverstrakking. Door de TriLipo wordt de inhoud van de vetcellen gesplitst in glycerol en vetzuren, waardoor het ‘vloeibare’ vet de vetcellen kan verlaten, precies zoals dat gebeurt bij natuurlijke vetverbranding. Dit worden dan door het lichaam afgevoerd.

Meer info

Legend Pro doet wonderen

VOOR LEGENDNA LEGEND

Divine pro legend

VOOR LEGENDNA LEGEND

Divine pro

VOOR LEGENDNA LEGEND

Maximus

VOOR LEGENDNA LEGEND

Maximus

VOOR LEGENDNA LEGEND

Maximus

VOOR LEGENDNA LEGEND

Maximus