ONTHULT DE WARE SCHOONHEID VAN BINNENUIT OP ELKE LEEFTIJD!

Een multifunctioneel platform dat de meest effectieve huidverjonging geeft, inclusief meer huidvolume, huidversteviging en huidverstrakking.

​Divine Pro is ontworpen voor comfort en flexibiliteit en biedt veelzijdige behandelcombinaties voor het stimuleren en verbeteren van de eigen verjongingsprocessen van het lichaam om een gladdere, strakkere huid, verbeterde gezichtscontouren en een verfrissende teint te bereiken.

Dit multi-behandelplatform biedt u de mogelijkheid om voor elke klant een op maat gemaakt behandelplan op te stellen om op een veilige en comfortabele manier de gewenste klinische effecten te bereiken, met onmiddellijke resultaten en minimale pijn en hersteltijd.

De Technologie achter Divine Pro

De Divine Pro heeft 2 handstukken waarmee u 4 technologieën kunt toepassen.  Elke technologie heeft zijn eigen specifieke werking, voordelen en kan apart toegepast worden maar ook gecombineerd worden om in synergie met elkaar te werken en elkaar te versterken.

Bij de VoluDerm behandeling gaan micro-elektrodes in de diep-dermis om daar RF pulsen af te geven die zeer gelijkmatige en gecontroleerde kanaaltjes creëren. De ultra dunne elektrodes in combinatie met RF maken de behandeling pijnloos en geven meer volume aan de diep-dermis. Deze technologie stimuleert de natuurlijke productie van hyaluronzuur, collageen en nieuwe cellen.

Meer info

TriFractional RF (T-RF) energie vernieuwt de buitenste epidermale lagen. Deze minimaal invasieve technologie geeft pijnloze oppervlakkige micro-pulsen die het natuurlijke herstelmechanisme van de huid in werking zetten. Beschadigde cellen worden verwijderd en het lichaam produceert actief nieuwe en gezonde huid.

Meer info

TriPollar is een non-invasieve technologie waarbij gebruik gemaakt wordt van radiofrequentie energie om de dermis te verhitten waardoor de collageenvezels samentrekken. Dit geeft een direct huid verstrakkend effect. Tevens wordt de fibroblastenactiviteit verhoogd wat resulteert in een collageen regeneratie met langdurig resultaat (6 maanden).

Meer info

Dynamic Muscle Activation energie stimuleert de SMAS lag, wat resulteert in een lifting en verstrakking van de gelaatsspieren. DMA verhoogt de lymfedrainage, bloedcirculatie en lymfecirculatie waarmee de huid meer zuurstof krijgt en afvalstoffen kan afvoeren. De SMAS (fibromusculaire) laag is de laag die bij een chirurgische facelift ingekort wordt waardoor de huid strakker zit. Door deze laag met DMA te stimuleren wordt deze laag verstrakt zonder chirurgische ingreep.

Meer info

DIVINE PRO DOET WONDEREN

VOOR DIVINENA DIVINE

Resultaat na 4 behandelingen
Foto: Huidspecialist Andrea

VOOR DIVINENA DIVINE

Resultaat na 6 behandelingen
Foto: Huidspecialist Andrea

VOOR DIVINENA DIVINE

Resultaat na 4 behandelingen
Foto: Steven D. Shapiro M.D.

VOOR DIVINENA DIVINE

Resultaat na 1 behandeling
Foto: Steven D. Shapiro M.D.

VOOR DIVINENA DIVINE

Resultaat na 3 behandelingen
Foto: Steven D. Shapiro M.D.

VOOR DIVINENA DIVINE

Resultaat na 4behandelingen
Foto: Steven D. Shapiro M.D.