Het apparaat dat past bij uw huidverzorgingsmerk

De Pollogen GENEO mag met recht een uniek apparaat genoemd worden. Het is het ultieme apparaat voor gelaatsbehandelingen voor een jongere, frissere en natuurlijk beter uitziende huid.

Het is 1 apparaat met 3 bewezen technologieën: OxyGeneo zuurstofverrijking, TriPollar Radiofrequentie en Ultrasoon. De technologieën kunnen in combinatie met elkaar, maar ook elk afzonderlijk toegepast worden en in elke huidverzorgingsbehandeling ingepast worden, ongeacht het huidverzorgingsmerk waarmee u werkt.

Met deze technologieën stimuleren we de natuurlijke processen in de huid om de huid te vernieuwen en te verjongen van binnen uit. De huid gaat het zelf doen op natuurlijke wijze. Huidveroudering wordt niet alleen vertraagd, maar de biologische klok wordt zelfs teruggedraaid. Dit is klinisch bewezen en door artsen onderzocht en bevestigd!

Met de GENEO verlegt u uw behandelingen van huidverzorging naar huidverbetering met direct zichtbaar resultaat.

De technologie in de Geneo

De Geneo heeft 3 handstukken die elk hun eigen specifieke werking, voordelen en technologie hebben: Elke technologie kan apart toegepast worden maar ook gecombineerd worden om in synergie met elkaar te werken en elkaar te versterken.

Geneo doet wonderen

VOOR GENEONA GENEO

Resultaat na 6 behandelingen
Foto: Au monde des sense

VOOR GENEONA GENEO

Resultaat na 1 behandeling
Foto: Marcel

VOOR GENEONA GENEO

Resultaat na 2 behandelingen
Foto: Beauty & Nailbar Kira

VOOR GENEONA GENEO

Resultaat na 4 behandelingen
Foto: Melanie Nail Creation

VOOR GENEONA GENEO

Resultaat na 3 behandelingen
Foto: Kelly By Loos

VOOR GENEONA GENEO

Resultaat na 6 behandelingen
Foto: Melanie Nail Creation