Geneo-behandelingskits worden aangeboden in 3 variaties: Geneo Balance met carbon gezichtsbehandeling voor het zuiveren en balanceren van de vette huid en het verbeteren van de textuur en het uiterlijk, Geneo Revive met rode algen gezichtsbehandeling voor de revitalisering van een doffe huid en het verminderen van fijne lijntjes, en Geneo Illuminate met Vitamine C gezichtsbehandeling voor egale huidtint, verbetering van pigmentatie en voor huidverjonging.

Het gebruik van de OxyPod met Geneo-apparaat en Primer Gel levert 3 voordelen op die Oxygeneo biedt: exfoliatie, zuurstofverrijking en infusie van werkstoffen. Deze zorgen al voor direct zichtbare resultaten die vervolgens verder worden versterkt door het Geneo Serum, een complementair onderdeel van de Geneo behandelkit. Dit serum is uniek geformuleerd om de voordelen van de OxyPod te voltooien door de huid van voeding te voorzien via een synergetische combinatie van actieve ingrediënten.

De Oxygeneo-behandelingskits bieden de voordelen van elk ingrediënt, zorgvuldig geselecteerd voor de formuleringen, zoals bamboe-houtskool, rode algen, vitamine C, aragan- en jojoba-oliën, vitamines, antioxidanten en peptiden, evenals het gecombineerde effect van de ingrediënten in beide de OxyPod en het Serum, die samen een krachtig effect creëren, speciaal voor specifieke huidtypes en behoeften.

BALANCE

Vette, gemengde huid & Detox

Reinigt de poriën

Balanceert talgproductie

Verbetert huidtextuur

Maakt de huid glad

Werkt anti-glimmend

Belangrijke ingrediënten:

Carbon, camu-camu, amandelzuur

REVIVE

Anti-aging​

Revitaliseert de doffe huid

Reduceert rimpels en lijntjes, verbetert huidtextuur

Maakt de huid glad

Verjongt en verfrist​​

Belangrijke ingrediënten:

Rode alg, Caffiënezuur, Ferulazuur, Retinyl Palmitate

ILLUMINATE

Verhelderend, hyperpigmentatie

Egaliseert de teint

Balanceert en verbetert pigmentatie

Verbetert huidtextuur

Maakt de huid gladder

Verleent een frisse en gerevitaliseerde uitstraling

​Belangrijke ingrediënten: Kojinezuur, Vitamine C, vijgcactus extracten, Apha arbutin

Technologie en apparatuur

De Geneo OxyPods kan je gebruiken in combinatie met deze apparaten