Maak kennis met de geavanceerde 3-in-1 Super Facial van de geneO+. De gepatenteerde OxyGeneo™ technologie geeft een ongeëvenaarde voeding en zuurstofverrijking aan de huid, met een jongere uitstraling als resultaat na slechts één behandeling.

3-in-1 Behandeling. Betere resultaten.

Waarom is de OxyGeneo™ de nieuwste Super Facial? OxyGeneo™ geeft de voordelen van microdermabrasie plus diepe huidverjonging door insluizen van revitaliserende werkstoffen plus zuurstofverrijking van binnenuit. De OxyGeneo™ behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes, huidskleuren, gevoelige huid en zelfs voor de keloïde huid waarop geen microdermabrasie mag worden toegepast.

Exfoliatie. Insluizen. Zuurstofverrijking.

De OxyGeneo™ technologie is een doorbraak in superieure anti-aging resultaten door de huid in de diepere huidlagen te behandelen. Exfoliatie, insluizen en zuurstofverrijking zijn het geheim van een jongere huid. Lees er onderstaand meer over bij HOE WERKT HET.

“Beter dan microdermabrasie”

Ontdek waarom professionals de OxyGeneo™ behandelingen beter vinden dan microdermabrasie.”.

 • Verstevigt en hydrateert
 • Herstelt huidvolume
 • Geeft jeugdige uitstraling
 • Verhoogt collageenproductie
 • Reduceert hyperpigmentatie
 • Stimuleert celvernieuwing
 • Reduceert rimpels en lijntjes
 • Veilig voor ALLE huidtypes
Voor en Na

Interesse in de geneO+? Contacteer ons voor meer informatie.

CONTACTEER ONS VANDAAG

HOE WERKT HET

1. EXFOLIATIE

Net als bij microdermabrasie exfolieert de OxyGeneo™ de opperhuid en verwijdert de dode huidcellen voor huidvernieuwing. De huid is zijdezacht en is optimaal voorbereid om actieve werkstoffen op te nemen. De OxyGeneo™ is veilig voor alle huidtypes en en kan zelfs de meest gevoelige huid behandelen zonder irritatie.

2. INSLUIZEN

Met de zeer exlusieve Capsugen reinigt de OxyGeneo™ de huid en brengt gelijktijdig rijke actieve werkstoffen in de huid. U kunt kiezen voor de NeoRevive™ voor huidverjonging en anti-ageing of voor de NeoBright™NeoBright voor vervaging van pigmentvlekken en verfrissing van de huid.

3.ZUURSTOFVERRIJKING

De OxyGeneo™ genereert bruisende CO2 bubbels die zachtjes op de huid uiteen spatten waardoor een fysiologische reactie tot stand gebracht wordt. Zuurstofrijk bloed wordt naar het behandelgebied gevoerd, de doorbloeding wordt beter en het celmetabolisme wordt geactiveerd. Zuurstofverrijking resulteert in een optimale opname van actieve ingrediënten.

NU VERKRIJGBAAR! Voeg twee uitwisselbare handstukken toe voor nóg meer resultaat!

TriPollar® handstuk voor huidverstrakking

De geneO+ is nu verkrijgbaar met TriPollar® technologie, de 3e en nieuwste generatie en vooral
MEEST geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie die in de branche verkrijgbaar is voor huidverstrakking!

Met het TriPollar® handstuk heeft u de mogelijkheid om uw klanten behandelingen voor effectieve huidverstrakking van gelaat en hals te geven zonder pijn en niet-invasief. De voordelen en resultaten zijn inclusief lifting effect, verbeteren van de kaaklijn, verstrakken van verslapte huid, behandelen van rimpels en een gladdere huid van de hals. TriPollar® behandelingen geven de huid een frisse, strakke en jongere uitstraling.

TriPollar-gelHoe werkt het : TriPollar® brengt geconcentreerde RF energie in de dermis en hypodermis. De energie verhit deze diepere huidlagen, de collegeenvezels trekken samen en er ontstaat een direct zichtbaar huidverstrakkend effect. De TriPollar® RF energie activeert tevens de fibroblasten waardoor nieuw natuurlijk collageen en elastine wordt aangemaakt door de huid met een duidelijke vermindering van rimpels en een aanzienlijk betere huid als resultaat. Nog nooit eerder heeft een gelaatsbehandeling dergelijke direct zichtbare en effectieve resultaten gegeven met een aangename behandeling…

De TriPollar® Preparation Gel heeft een unieke formule om de huid voor te bereiden op de RF energie en wordt gebruikt voor maximale effectiviteit en resultaten.


Ultrasoon handstuk voor celstimulatie

Door ultrasoon behandeling toe te voegen aan de OxyGeneo™ kunt u de opname van actieve ingrediënten aanzienlijk verbeteren dankzij een verhoogde celmetabolisme en bloedcirculatie. Het toepassen van ultrasoon geeft een betere vochtretentie, verkleint grote poriën en vermindert vochtophoping rondom de ogen. De behandeling is veilig voor alle huidtypes, pijnloos en zacht. Het kan zelfs toegepast worden op gevoelige huidtypes.

Het ultrasoon handstuk geeft een superieure insluizing door :

  • Het verhogen van de doorlaatbaarheid van de huid
  • Het afbreken van lange molecuulketens van ingrediënten in kortere molecuulketens
  • Het actief inbrengen van actieve werkstoffen in de diepere huidlagen voor nog betere resultaten

Twee gespecialiseerde formules om specifieke huidcondities te behandelen

Elke OxyGeneo™ behandeling vervaagt rimpels en fijne lijntjes, verkleint de poriën, hydrateert en voedt de huid, revitaliseert en verbetert de algehele uitstraling van de huid. Uw klant kan bovendien kiezen voor een voedende gel die specifiek is afgestemd op de behoefte van de huid.

NeoBright Formule

NeoBright reduceert hyperpigmentatie, pigmentvlekken, zonneschade en geeft een verfrissende en verhelderende teint.

Azelaïnezuur = Egaliseert Pigmentatie

Azelaïnezuur is een zeer bekende werkstof dat gebruikt wordt hyperpigmentatie te behandelen door het remmen van de productie van pigmentproducerende cellen (melanocyten).

Kojinezuur = Huid Depigmentatie

Kojinezuur is een natuurlijk ingegrediënt dat de melanineproductie remt. In combinatie met Azelaïnezuur heeft het een synergetisch depigmenterend en oplichtend effect op de huid.

Retinol = Anti-Aging

Een derivaat van vitamine A en staat bekend als één van de beste anti-rimpel ingrediënten. Klinische studies tonen aan dat Retinol de aanmaak van gezonde huidcellen kan reguleren.

NeoRevive Formule

NeoRevive verzacht en vervaagt rimpels en lijntjes. Revitaliseert de doffe huid.

Hyaluronzuur = Rimpelvervaging

Dit lichaamseigen ingrediënt is verantwoordelijk voor het vasthouden van vocht en behouden van de vochtbalans. Naarmate we ouder worden neemt de natuurlijke productie van hyaluronzuur af. De huid wordt dunner, droger en vertoont meer rimpels. Door hyaluronzuur in te brengen is de huid in staat om verloren vocht en volume te herstellen en daarmee rimpels te reduceren.

Peptides = Repareren van de huid

Peptides zijn kleine proteïnedeeltjes die het vermogen van de huid versterkt om vocht vast te houden. Gecombineerd met hyaluronzuur geeft het een synergetisch effect om de huid te herstellen en te repareren.

Retinol = Collageen vernieuwing

Het is klinisch bewezen dat Retinol de productie van collageen en nieuwe huidcellen verhoogt. Het staat bekend als de beste anti-rimpel oplossing.

Boek een GRATIS demo! Overtuig u zelf.

CONTACTEER HÉBÉA VANDAAG

Uw instituut

Voordelen voor uw instituut

 • U wordt een gespecialiseerd anti-aging instituut door de meest innovatieve technologie te introduceren
 • U trekt nieuwe klanten aan en krijgt grotere klantenbinding met de meest geavanceerde technologie
 • U biedt een alternatief aan voor microdermabrasie waarmee u ALLE huidtypes kunt behandelen
 • Microdermabrasie doet al iedereen, u heeft de nieuwste en betere technologie in huis
 • U verhoogt uw inkomsten door het geven van duurdere behandelingen met grotere marges
 • U kunt uw marketing en social media een enorme impuls geven door de allernieuwste behandeling en technologie te promoten
 • U verdient uw investering bijzonder snel terug

Interview met artsen

Dr. Greg Pugen
Dr. Ihab Matta

Boek een GRATIS demo! Ontdek het verschil.

CONTACTEER HÉBÉA

Referenties

Ik ben uitermate tevreden met de resultaten van mijn OxyGeneo behandelingen. Ik zie een duidelijk verschil in de frisheid en algemene uitstraling van mijn huid. Ik heb in mijn kinderjaren zonneschade opgelopen en ik zo blij dat ik het verschil zie in de probleemgebieden. Ik raad iedereen de OxyGeneo behandelingen aan, er is geen enkele andere gelaatsbehandeling met dit resultaat.

— Kate Alleyne, Upper Village Spa klant (vertaald)

Ik wil mijn collega en de Geneo vertegenwoordiger bedanken om eens te praten over de OxyGeneo. Dit innovatieve apparaat maakt een enorm verschil in mijn behandelaanbod. Niet alleen ik ben zeer tevreden, maar vooral mijn klanten vinden de behandelingen heel aangenaam en zien al na de eerste behandeling direct resultaat. De reacties die ik van klanten krijg zijn echt fantastisch.

— Trina Silano (vertaald)

Ik wil u graag bedanken voor het geweldige apparaat dat ik bij u gekocht heb. De OxyGeneo doet zijn werking zoals geen enkel ander apparaat dat ik ooit gekocht heb. Mijn klanten zijn uitermate blij met hun resultaten van vervaagde rimpels, minder pigmentvlekken en een gladdere huid. Er zijn zelfs klanten geweest die mij een dag na de behandeling belden om mij te bedanken voor de mooie huid.

— Janina, Janina’s Esthetics (vertaald)

Meest Gestelde Vragen

Wat is de OxyGeneo™ technologie?

OxyGeneo™ is een innovatieve technologie voor exfoliatie (verwijderen van dode huidcellen), verhogen van het zuurstofgehalte van de huid en het insluizen van actieve werkzame ingrediënten om de huid te verrijken. De gelijktijdige werking van huidexfoliatie en zuurstofverrijking optimaliseert de opname van waardevolle werkstoffen van de gels.

Hoe verrijkt de OxyGeneo™ mijn huid?

OxyGeneo™ is gebaseerd op het Bohr Effect dat ondekt is door Christan Bohr in 1904. Dit effect toont aan dat, wanneer het CO2 (koolstofdioxide) concentratie stijgt, het lichaam direct van binnenuit zuurstof naar het huidoppervlakte transporteert. De wisselwerking tussen de Capsugen capsule en de behandelgel creëert een verhoogde CO2 op de huid die het Bohr Effect in werking zet. De huid wordt op een natuurlijke manier van binnenuit van zuurstof voorzien. Zuurstofverrijking van de huid heeft een gunstige invloed op alle anti-aging en huidverbetering behandelingen.

Hoe voelt de OxyGeneo™ behandeling aan?

Een OxyGeneo™ behandeling voelt aan als een massage van het gelaat. De exfoliatie wordt omschreven als zeer verfrissend en comfortabel omdat het geen vacuüm procedure is zoals bij microdermabrasie. In het algemeen is de behandeling verzachtend en relaxerend. Veel klanten vallen in slaap en worden uitgerust wakker. Bij klanten met een zeer gevoelige huid kan het eerste gedeelte van de behandeling lichtjes warm aanvoelen.

Wat doet OxyGeneo™ in vergelijking met microdermabrasie?

 • Microdermabrasie schaaft alleen maar de huid weg en geeft niet de voordelen van de werking toegevoegde producten. Vaak wordt pas na de microdermabrasie behandeling een product aangebracht, bijvoorbeeld een masker. De resultaten zijn variabel en hangt af van de producten die men gebruikt. Hoe vers de producten zijn en ook de hygiëne variëert van salon tot salon. Bij de OxyGeneo™ heeft men de garantie van constante kwaliteit van producten met de beste anti-aging resultaten. De producten zijn altijd vers omdat elke gel vacuüm verpakt is per behandeling per klant. Het verliest dus niet aan werkzaamheid omdat het blootgesteld wordt aan lucht en er kan geen verontreininging in de gel komen.
 • De Geneo exfoliatie gebeurt op de natte huid waardoor de behandeling gemakkelijker, aangenamer en zonder huidirritaties is.
 • De Geneo gebruikt geen vacuümtechniek dat vasculaire problemen of huidschade kan veroorzaken
 • Er kunnen zich geen problemen voordoen op gebied van hygiëne of infectie, omdat elke exfoliatiecapsule steriel per behandeling verpakt is en na gebruik weggegooid wordt
 • De Geneo exfoliatiecapsule heeft een groter oppervlakte, wat de behandeling niet alleen aanzienlijk sneller maakt, maar bovendien veel aangenamer is voor de klant
 • De OxyGeneo verrijkt de huid met zuurstof en brengt actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur en Azelaïnezuur in de huid, in tegenstelling tot microdermabrasie dat alleen maar de huid afschaaft
 • De behandeling is heel rustig zonder het irriterende geluid van de vacuümpomp
 • Aangezien microdermabrasie irriterend voor de huid is, komt het vaak voor dat de klant 4 dagen na de behandeling uitslag krijgt. Dit komt omdat de beschermfunctie van de huid is aangetast en bacteriën door de huidbarriëre kunnen dringen. De Geneo geeft een gecontroleerde exfoliatie zonder irritatie en zonder de beschermfunctie van de huid aan te tasten. Irritaties of uitslag komen derhalve zelden tot bijna nooit voor
 • In het algemeen geeft de OxyGeneo behandeling een gevoel en resultaat dat microdermabrasie niet kan geven

Kan een OxyGeneo behandeling bij acne?

Ja, want de exfoliatie is niet irriterend en er wordt geen gebruik gemaakt van een vacuümtechniek. De huid met passieve acne kan derhalve behandeld worden.

Wat kan ik verwachten na een OxyGeneo™ behandeling?

Na de OxyGeneo™ behandeling is de huid verrijkt met zuurstof en actieve ingrediënten van de gel. De huid ziet er glad, zacht, glanzend en stralend uit. Bovendien voelt de huid fris, zacht en actief aan.

Waarom moet ik behandelingen met een vacuümtechniek op mijn huid vermijden?

Het gebruik van vacuümtechniek, zoals bij microdermabrasie of sommige andere behandelingen kan schade aanbrengen aan het haarvaatjes en kan op termijn zichtbare adertjes in de huid veroorzaken. De OxyGeneo™ gebruikt geen vacuüm en is daarom veilig voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid. Kan zelfs toegepast worden in zones met veel haarvaatjes zoals de neus en op de gevoelige huid rondom de ogen en de mond.

Hoe vaak kan een OxyGeneo behandeling uitgevoerd worden?

Om huidproblemen aan te pakken is een startkuur van 4 tot 6 behandelingen met een tussenpauze van een week tot 10 dagen aan te raden. Om het bereikte resultaat op lange termijn te behouden is een behandeling elke 4 tot 6 weken voldoende.

Kan een OxyGeneo™ behandeling gedaan worden als de klant dezelfde dag naar een feest moet?

Dat kan, want de OxyGeneo™ behandeling heeft geen genezingstijd en de huid voelt en ziet er geweldig uit na de behandeling. Een behandeling kan gerust op de dag zelf of een dag voor een bepaald evenement gedaan worden en de klant zal er stralend uit zien.

Wanneer kiezen voor een NeoBright™ of een NeoRevive™ behandeling met de OxyGeneo™?

Dit hangt af van de conditie van de huid en het huidtype. Beide gels hebben ieder hun eigen specifieke werking met hun eigen specifieke resultaat. De OxyGeneo specialiste krijgt een opleiding om de beste gel voor de klant te adviseren. Het is zelfs mogelijk om tijdens een kuur de gels afwisselend te gebruiken om de voordelen van de werkzame stoffen van beide gels te combineren.

Wat is het verschil tussen de OxyGeneo™ en andere insluis technieken?

Er is een groot verschil tussen technieken die alleen maar werken op het moment en de plaats waar de behandelkop zich bevindt en de Geneo technologie die over het volledige gelaat is aangebracht en gedurende de gehele behandeltijd op het volledige gelaat werkt. Het proces van zuurstofverrijking gebeurt daardoor over het gehele gelaat en niet alleen daar waar de behandelkop zich bevindt zoals bij alle andere technieken. Behalve dat het over het gehele gelaat werkt, werkt het ook gedurende de gehele behandeltijd, dus de huid krijgt veel meer kans om de werkzame stoffen op te nemen en te transporteren naar de cellen waarvan het celmetabolisme verhoogd is door de zuurstofverrijking van binnenuit. De OxyGeneo™ behandeling stimuleert de huid en de natuurlijke huidprocessen, waardoor de huid zelf aan het werk gaat. Het is méér dan alleen een behandeling, het is een proces dat de natuurlijke functies van de huid stimuleert en activeert met een langdurige huidverbetering als resultaat.
Samengevat : De OxyGeneo kan niet vergeleken worden met andere technieken. Er is geen enkele technologie die de voordelen van verschillende technieken combineert zonder de nadelen van die technieken te hebben. Derhalve is OxyGeneo uniek in zijn soort en bijzonder geschikt voor instituten die zich willen onderscheiden van collega´s en vooral een meerwaarde bieden voor de klanten.